O nama

U naš turistički ured dobrodošli su svi!

Smješteni smo u samom centru grada, nedaleko od poznatog hotela Regent – Esplanade u autentično uređenom turističkom uredu u kojemu Vam možemo pružiti sve informacije i ponuditi turističke promotivne materijale Zagrebačke županije.

Sustav turističkih zajednica Zagrebačke županije broji ukupno 9 TZ gradova, 3 TZ općina i 1 TZ područja. Sastajemo se na mjesečnim koordinacijama, koje ponekad održavamo u Zagrebu, no draže su nam one na terenu, u gostima jedne od naših turističkih zajednica, kada ujedno zajednički, vođeni pričom kolege domaćina, upoznajemo ponekad i nama samima nepoznate dijelove ove vrlo raznolike županije. Ako se ne družimo na koordinacijama, onda smo zajedno na nekom turističkom sajmu, manifestaciji, festivalu… Razloga da budemo zajedno nalazimo uvijek!
Održavamo dobre kontakte s kolegama iz susjednih nam županija, a međusobna razmjena iskustava i moguće zajedničke akcije uvijek nas vesele.
Naš posao nije isključivo uredski, jer da bi čovjek prepoznao i dobro upoznao turistički proizvod svoga područja, mora ga vidjeti i osjetiti, jednostavno ‘otići među ljude’.

I na kraju, drago nam je da ste nas upoznali, što ste posjetili naše stranice i saznali što smo i tko smo. Željom i ambicijama ustrajni smo u ideji da prostor Zagrebačke županije što kvalitetnije predstavimo i uobličimo u turistički proizvod dostojan svakog gosta.

Stojimo Vam na raspolaganju i rado ćemo Vas primiti u našem uredu, sresti negdje u županiji, a ako ni to ne stignemo, tada stojimo otvoreni za sve Vaše telefonske upite i e-mail poruke, pitanja i sugestije, koje rado čitamo.

Dobro došli u Zagrebačku županiju!

Ružica Rašperić